четвъртък, 17 декември 2009 г.

ЛТУ Волей представя: Станислав Стоев!

Щабът на ЛТУ Волей се зае с поредната амбициозна инициатива в своето организационно израстване и ще достави радост на своите стотици фенове по време на Коледните и Новогодишните празници. На Вашето внимание през следващите няколко седмици един по един ще бъдат представени всички играчи на тима към момента. Разбира се акцентът в любопитните досиета на състезателите няма да бъде поставян само върху спортно-техническите им качества, но и върху пикантни факти, събития и подробности от личния им живот. За да няма сърдити, “лесничеите” ще бъдат представени в съответствие с номерата си в тимовия лист. Така феновете на Станислав Стоев могат да бъдат повече от доволни, тъй като Стьопата ще блесне в цялата си светлина пред тях в следващите няколко реда.

Станислав прави първите си стъпки във волейбола в школата на ЦСКА на 15 години. При “армейците” Стьопата играе рамо до рамо с настоящото либеро на националния отбор Теодор Салпаров, а треньор му е известния специалист от “червената” ковачница за таланти Стефан Христов. В юношеските си години първоначално се изявява като разпределител, а след проявен характер пред треньора си и на любимия си пост – диагонал. С времето придобива необходимите качества и се превръща в универсален боец. В кариерата си има десетки мачове с университетския отбор на Техническия университет, който и успешно завършва в специалност "Електротехника".


Стьопата обича нощния живот и е страстен любител на караоке изпълненията, като не пропуска всяка удобна възможност да репетира. Той обаче остава професионалист и често жертва звездните си вечери, за да спазва спортния режим. Винаги е душата на компанията и на него може да се разчита да повдигне бойния дух. На волейболното поле обича да се извисява над блокадата на съперника и не пести сила в атаките си.


Лични данни:


Дата на раждане: 24.03.1982г.


Място на раждане: София


Семеен статус: неженен / необвързан / готов за любовни анавнтюри


Деца: не му е известно да има


Височина: 189 см.


В отбора от: 2008 година

1 коментар: