четвъртък, 4 февруари 2010 г.

"Лесничеите" започват с контролите

Предсезонната подготовка на ЛТУ Волей навлиза в заключителната си фаза и след дните на тежките физически натоварвания, оптимизиране на техническия запас идва време и за контролните срещи, в които ще трябва да се демонстрира очаквания прогрес. Първият съперник на "лесничеите" в приятелските сблъсъци ще бъде Изгрев (Ябланица). Съперникът на "детелините" завърши на втора позиция в А Национална волейболна лига през есенния полузен, след като допусна поражение единствено от Чорни 98 (Брезник).
Контролата е насрочена за 8 февруари от 19:00 ч. и ще се състои в зала "Бонсист" в София. В състава на ЛТУ Волей всички контузии изглеждат отшумели и наставникът Николай Хаджииванов ще може да разчита на всичките си подопечни за двубоя.

4 коментара:

  1. Извинете за въпроса, но това бялото на снимката за какво служи?

    ОтговорИзтриване
  2. Ей, оптимист! Това е либерото, знаеш ли какъв му е коефициента за пролетния полусезон, искат го от няколко европейски гранда?! Само да те намеря...

    ОтговорИзтриване
  3. може би имаш предвид лампите на тавана.....служат за да създват светлина оптимист

    ОтговорИзтриване
  4. Лампите е очевидно за какво служат, а първият анонимен ми подсказа и за другото бяло нещо, за което благодаря.Колкото до коефициента, това е едноцифрено число, но не мога да кажа с точност, за да не обидя някой ;)
    Спирам да пиша, защото пред нас спря кола с затъмнени стъкла. Сигурно е на анонимен 1. Търси ме...

    ОтговорИзтриване