четвъртък, 28 януари 2010 г.

ЛТУ Волей представя: Йосиф Мадолев!

Разпределителят е рожба на емблематичната школа на Разлог. Всяко негово отиграване край мрежата е пропито с много страст и темперамент, типични за южния град. В напрегнатите моменти обаче умее да владее емоциите си, което е ключово условие за доброто представяне на отговорния пост. Започва да се занимава с волейбол още ненавършил 10 години. С гордост и готовност поема тежестта на капитанското прозвище в детските и юношеските формации на родния си отбор и на няколко пъти извежда съотборниците си до медалите от републикански първенства.

Дните в училище обаче свършват и настава време за сблъсъка с истинския живот. Йосиф не жали сили в учението и записва “Финанси” в УНСС. Натоварването от тежките лекции и сесии не го плаши и той започва работа още от втори курс. Желязна дисциплина, която сам си налага го научава да бъде прагматичен и педантичен. Въпреки безбройните ангажименти, Йосиф остава верен на най-голямата си страст и безпроблемно намира място в университетския отбор на УНСС, с който властва на столична земя.

За първи път младият финансист се присъединява към редиците на “лесничеите” в едва втория сезон на отбора и веднага получава титулярното място. Служебни ангажименти обаче принуждават Йосиф да заживее за няколко години извън София, което временно го отделя от любимата игра.


В разгара на световната финансова и икономическа криза и с края на лято 2009, картите на съдбата определят разпределителят да се завърне в столицата и изявеното желание отново да облече екипа с номер 6 при “детелините” изобщо не закъснява, а колективът го приема радушно сякаш раздялата никога не е ставала факт.


На полето Йосиф умее перфектно да чете играта на съперника, отлично знае, в кой момент, кой от нападателите около него е в най-добра кондиция да завърши резултатно атаката и умее да изстиска максимума от възможностите им с кадифеното си подаване. Никога не влиза в разправии със съперници и съдии, а предпочита да говори с изявите си в игра. Опонентите през мрежата с мъка успяват да изградят блокадата си, когато Йос хване диригентската палка.


Лични данни:

Роден:1984г.

Място на раждане: Разлог
В отбора от: 2005 година
Семеен статус: неженен
Ръст: 182 см
Деца: 0

Няма коментари:

Публикуване на коментар