събота, 9 януари 2010 г.

“Лесничеите” ще правят мускули на Юндола

На 4 януари ЛТУ Волей започна подготовката си за пролетния полусезон в Северна А ЕВГ. Както си му е реда за този етап на подготвителния цикъл, наставникът Николай Хаджииванов заложи на физическите натоварвания за подобряване на кондиционната форма и издръжливостта на “детелините”.

Лесотехническият университет и новия спонсор на тима Хайстер дадоха зелена светлина и за едноседмичен лагер на “лесничеите” на базата на учебното заведение в Юндола. Така волейболистите на ЛТУ Волей ще имат уникалната възможност да трупат мускулна маса и да топят излишните килограми на 1400 метра надморска височина. Играещият треньор Хаджииванов пък обеща на съотборниците си триразови занимания, като дневната програма със сигурност ще започва с крос по планинските хълмове.

Основната група заминава за Юндола на 12 януари и ще остане в околностите на Велинград до 17 януари. По-късно към съотборниците си ще се присъединят диагоналът Стефан Чолаков и центърът Николай Цонков. Първият все още не е завършил серията от възстановителни процедури, на която се подлага заради травма в лакътя, докато вторият помоли за отсрочка спортно-техническия щаб заради лични ангажименти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар