сряда, 18 ноември 2009 г.

Чолаков излиза на инжекции

В разгара на първенството в Северната А ЕВГ лазарета на ЛТУ Волей е препълнен. Най-сериозно изглежда положението на диагонала Стефан Чолаков - Колегата, който се оплаква от стара травма в лакътя на дясната ръка. До този момент крайният нападател стискаше зъби и играеше въпреки болката, но състоянието му се влоши осезаемо през последна седмица, което наложи да направи редица консултации с експерти в областта на травматологията. На този етап няма точна диагноза за контузията, но е поставена инжекция в близост до ставата. Така машината за точки и рекордьор по брой мачове за "лесничеите" все пак ще се появи на полето в срещата с Калбо (Шумен) идната събота, но го очаква продължителна почивка след последния мач за сезона срещу Септември Про Синема на 5 декември.
Най-рутинираният състезател сред момчетата на Иван Палигоров, Марин Байков - Бачката пък пропусна гостуванията на Добротица и Попово, след като бе повален от вирусно заболяване. По съвет на лекарите, той се подложи на строго домашно лечение и резултатие вече са налице, което почти сигурно ще му позволи да бъде на разположение на наставника Николай Хаджииванов още за предстоящата контрола с УНСС на 19 ноември.
С по-леки болежки са либерото Миро Райков - Пайтъна и центърът Калин Маринов. Първият е измъчван от разтежение в бедрото, а блокировачът вече втори месец не може да се пребори напълно с травмата в адукторите.

(на снимката: Феновете на Горна Малина са настръхнали от бомбения сервис на Стефан Чолаков)

Няма коментари:

Публикуване на коментар